Resultaten voor campagne

campagne
online marketing campagne
13 tips om je Google Ads-campagne nog beter te laten converteren - Frankwatching. 13 tips om je Google Ads-campagne nog beter te laten converteren - Frankwatching.
Lees 5 reacties. Anderen lazen ook. Dit zijn de plannen van Google voor search, shopping analytics EMEA-recap. Google Ads: tips voor je budget optimalisatiescore. Het Google Display Netwerk: wat is het wat kun je ermee? Over de auteur. Diego Llera van Hybrid Agency. Diego is Digital Strategy Manager bij Hybrid, samen met zijn 10 koppig team gaan ze de uitdaging aan om het maximale rendement voor de klant te realiseren. 2 artikelen Meer over Diego Llera. Lees meer over Online advertising. Fw NieuwsAlert Ontvang direct een e-mailalert als een nieuw artikel over Online advertising wordt gepubliceerd. Aanmelden Het door u ingevulde e-mail adres is niet correct. Fw NieuwsAlert Ontvang direct een e-mailalert als een nieuw artikel over Google Ads wordt gepubliceerd. Aanmelden Het door u ingevulde e-mail adres is niet correct. Advertentiecampagnes Advertenties Adverteren Campagne-optimalisatie Online marketing Search Engine Optimization.
Campagne.
Blijf op de hoogte! We houden je graag op de hoogte over alles wat wij doen voor een land dat we door willen geven! Op die manier houden wij je up-to-date met het laatste nieuws en aankondigingen van het CDA.
7 Tips voor een succesvolle online campagne - Convident.
Wanneer je campagne erin slaagt om interesse te wekken, zal er een grote kans zijn dat er wordt gekeken op je website. Het is daarom dus belangrijk dat niet alleen jouw campagne er tiptop uit ziet, maar de landingspagina van jouw website is minstens zo belangrijk.
Stop de verkoop van plofkip Wakker Dier.
Campagne Wakker Dier: stop de plofkip. Wakker Dier wil dat er geen plofkip meer verkocht wordt. We voeren sinds 2012 actief campagne tegen verkopers van plofkip. Supermarkten en vele A-merken hebben hier al gehoor aan gegeven. Maar veel horeca, groothandels, poeliers en slagerijen verkopen dit dierenleed nog wel.
Campagne - Universiteit van Amsterdam. icon-ENvlag. icon-LinkedIn. icon-NLvlag. icon-arrow-curved. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-bullhorn. icon-calendar-source. icon-calendar. icon-checkmark. icon-chevron. icon-clo
Lees hier de eerste reeks interviews. Voorbeeld Masterweek campagne 2019. Een campagne ontwikkelen. Ben je van plan een campagne te ontwikkelen voor een van de organisatieonderdelen van de UvA? Neem dan contact op met de medewerkers van het marketingteam. Over de UvA.
Campagne voeren Tweede Kamer der Staten-Generaal.
Tijdens de verkiezingscampagne maken ze reclame voor hun politieke partij. Ze leggen uit wat de partij wil en hoe ze dat voor elkaar willen krijgen. Op televisie, op openbare bijeenkomsten en op scholen gaan politieke leiders en andere kandidaat-Kamerleden met elkaar in debat.
AVG-campagne Autoriteit Persoonsgegevens.
Toch moet de bescherming van iemands grondrechten onderdeel zijn van een goede dienstverlening. Daarom geven we met deze campagne informatie om naleving van de AVG wat makkelijker te maken. Waar bestaat de campagne uit? De basis van de campagne is de site hulpbijprivacy.nl.
Campagne 'Hier' moet je zijn in Brabant'' VisitBrabant VisitBrabant.
Met de input van gemeenten, toeristische organisaties en ondernemers presenteren we Brabant op allerlei relevante platformen en in de media in binnen- en buitenland, online en offline.Met de campagne hebben we met zn allen in 2020 al meer dan 42miljoen mensen bereikt in NL, BE en DE.
14 voorbeelden van succesvolle social media campagnes Coosto.
Je kunt ook campagne voeren op eindgebruikers of beïnvloeders. Dat moet DAF gedacht hebben toen het besloot een Spotify-campagne te lanceren, gericht op de merkvoorkeur van vrachtwagenchauffeurs. Via een social media campagne werden zij door trucker-influencers ze bestaan voor elke niche uitgedaagd hun favoriete lied voor onderweg in te sturen.
Belastingdienst komt met campagne voor woningeigenaren Nederlands Dagblad.
Belastingdienst komt met campagne voor woningeigenaren. Kersverse woningeigenaren maken vaak fouten in hun belastingaangifte. Daarom komt de Belastingdienst dit najaar met een campagne om woningeigenaren op weg te helpen met hun belastingzaken. Dit gebeurt met concrete tips en door een checklists.
Campagne Gemeente Haarlemmermeer.
Ook worden er in samenwerking met politieinleveracties op touw gezet. Uiteraard worden er bij de campagne ook ouders en straatcoaches actief betrokken. Aangezien de campagne een gedragsverandering beoogt, heeftde YouChoose campagne een langdurig karakter. Er is ook een website speciaal ontwikkeld voor jongeren.

Contacteer ons